دانش و اندیشه
درباره وبلاگ


امید است که مطالب وبلاگ دانش و اندیشه درجهت ارتقای اطلاعات شما عزیزان گام بلندی برداشته باشد
آخرین مطالب
نويسندگان

دستورهاي جادويي براي پوست شما

 

7 میوه وسبزی برای جوانی شما



ادامه مطلب ...
نظرات (0)
برچسب:, :: :: نويسنده : abhahala

 

 

ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان

حضرت اباعبدالله الحسین (ع) را خدمت شما کاربر محترم تسلیت عرض مینمایم

التماس دعا

 



ادامه مطلب ...
نظرات (0)

جدید ترین لامبورگینی با قیمت 300،000 یورو معادل 381000 دلار به بازار آمد



ادامه مطلب ...
نظرات (0)
لپ‌تاپ با طول عمر باتری ۷ ساعته

لپ‌تاپ با طول عمر باتری ۷ ساعته

همیشه یکی از مهمترین عوامل موثر در تصمیم‌گیری برای خرید لپ‌تاپ ، باتری آن بوده است. بسیاری از ما در گذشته به دلیل نبود گزینه‌های مناسب، همیشه مجبور به اتصال لپ‌تاپ خود به برق بوده‌ایم و کمتر معنای واقعی کلمه قابل حمل را حس کرده‌ایم. حال دیگر این رویه ادامه نداشته و شرکت‌ها توجه ویژه‌ای به باتری لپ‌تاپ‌های حتی قدرتمند و پرمصرف خود دارند.



ادامه مطلب ...
نظرات (0)
برچسب:, :: :: نويسنده : abhahala

چگونه یک دیسک تعمیر Repair Disc درست کنیم؟



ادامه مطلب ...
نظرات (0)
برچسب:, :: :: نويسنده : abhahala

عصبانیت خود را سر این موبایل خالی کنید

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


پس از آنکه شرکت های طراحی و تولید گوشی های تلفن همراه دیگر مثل سابق، قالب های جدید و مورد استقبالی را برای ساخت گوشی پیدا نکردند به سراغ افزودن تکنولوژی و کاربری هایی رفتند که در عموم مردم وجود دارد و کاربران علاقه دارند آن امکانات خاص را روی گوشی خود داشته باشند.

در جدیدترین نوع از این ابتکارات، شرکت ژاپنی ان.تی.تی گوشی موبایلی را با امکانی خاص به بازار عرضه داشته است که این گوشی دارای صفحه‌ نمایشی ۵ اینچ است.

این موبایل خاص مجهز به فناوری ویژه ای است. به این معنی که در دو طرف گوشی سنسورهایی تعبیه شده و چنانچه کاربر گوشی را بفشارد، روی صفحه‌ نمایش موبایل خود می ‌تواند میزان فشاری را که به هر طرف گوشی وارد می ‌کند، ببیند.

این محصول با تلفیقی از نرم ‌افزار و سخت‌ افزار شکل گرفته و کاربر می‌ تواند عصبانیت خود را با فشردن گوشی موبایل، بدون این که آسیبی به آن وارد شود، خالی کند. از سوی دیگر این شرکت ژاپنی تدبیری را به کار گرفته است که کاربران می توانند با تغییر میزان فشار به گوشی، عملکردهای متفاوتی را تعریف کنند تا گوشی به اجرا بگذارد.


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org



ادامه مطلب ...
نظرات (0)
برچسب:, :: :: نويسنده : abhahala

پردازشگر ۱۰ هسته ای اینتل سال آینده ارایه می شود

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


تصویر لو رفته جدیدی از نقشه راه شرکت اینتل نشان می دهد که در فصل سوم سال آینده میلادی باید منتظر پردازشگری با نام Xeon E5-2600 V2 بر مبنای معماری Ivy Bridge-EP باشیم. پردازشگری که دارای ۱۰ هسته است و روی مادربوردهای LGA 2011 socket کار می کند.

سی پی یو جدید مصرف انرژی بسیار کمتری هم دارد و با ۱۰ هسته فیزیکی می تواند تا ۲۰ thread را اجرا کند. هر کدام از هسته های این پردازشگر به 256KB کش L2 دسترسی دارند و کل چیپ دارای ۳۰ مگابایت کش L3 نیز هست.

این پردازشگر از رم های DDR3 تا سرعت 1866MHz هم پشتیبانی می کند. البته محصول جدید در واقع از نظر توانایی در انتهای مسیر سال آینده اینتل قرار ندارد. سال آینده باید منتظر پردازشگرهای ۱۲ هسته ای اینتل هم باشید که می توانند تا ۲۴ thread همزمان را اجرا کنند؛ پردازشگرهایی با معماری ۲۲ نانومتری و طراحی ترانزیستورهای سه بعدی. البته آنها را بیشتر در کامپیوترهای سرور خواهیم دید و شاید کمتر کسی بخواهد چنین چیزی را روی کامپیوتر شخصی اش داشته باشد.


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


اینتل در حال کار بر روی پردازنده 48 هسته‌ای برای تبلت و تلفن هوشمند

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


هم اکنون که شما این مطلب را می‌خوانید، پژوهشگران اینتل در حال توسعه یک چیپ پردازشی 48 هسته‌ای هستند که می‌تواند قابلیت‌های یک کامپیوتر شخصی را در دستان کاربران قرار دهد. این محققین در شهر بارسلونای اسپانیا مشغول یافتن راه‌هایی برای استفاده و مدیریت هسته‌های پردازشی متعدد بر روی دستگاه‌های موبایل هستند و انتظار دارند تا 5 یا 10 سال آینده چنین چیپ‌هایی را آماده عرضه کنند.

تلفن‌ها و تبلت‌های امروزی 2 یا 4 هسته پردازشی دارند. پردازنده Atom ساخت اینتل نیز 1 هسته دارد. ولی اینتل می‌گوید که با اضافه کردن هسته‌های بیشتر، هر دستگاه موبایل قادر خواهد بود وظایف مختلف را بین هسته‌های متعدد پردازشی توزیع کند که عملکرد کلی را سریع‌تر و مصرف انرژی را کمتر خواهد کرد.

برای مثال، یک هسته می‌تواند مشغول کدگشایی از یک ایمیل دریافتی باشد و همزمان هسته دیگر یک اپلیکیشن را اجرا کند. یا اینکه برخی هسته‌ها برای ارائه عملکرد بهتر، در فرکانس‌ها و سرعت‌های بالاتر کار کنند و همزمان سایر هسته‌ها وظایف ابتدایی پلتفرم را در سرعت‌های پایین‌تر پردازش کنند و به این شکل، عمر باتری دستگاه افزایش پیدا کند.

توزیع وظایف بین هسته‌های مختلف موضوع جدیدی نیست. اخیراً انویدیا این کار را در چیپ موبایل خود با نام تگرا 3 پیاده کرده. این پردازنده 4 هسته اصلی دارد و در کنار آنها 1 هسته صعیف دیگر هست که نیروی پردازشی بالایی مصرف نمی‌کند و تنها برای عملیات‌های سبک به کمک می‌آید. با این حال اختلاف عملکرد 48 هسته با 5 بسیار زیاد خواهد بود و تصور اینکه چه کارهایی می‌توان با آن انجام داد، سخت است. و البته نوشتن آدرس‌های نرم‌افزاری برای این تعداد هسته پردازشی نیز کار آسانی نیست.

اما وجود این چیپ پردازشی می‌تواند منجر به جایگزینی واقعی کامپیوترها توسط دستگاه‌های موبایل شود. چنین دستگاه‌هایی با پردازشگر 48 هسته‌ای و حافظه‌های بالا (که حتماً‌ تا آن موقع از راه خواهند رسید) می‌تواند کل برنامه‌ها و محتواهای یک کاربر را در خود جای دهد و در عین حال هر موقع که لازم بود، می‌توان برای نمایش محتوا دستگاه موبایل را به یک نمایشگر بزرگتر متصل کرد.

ضمن اینکه تا 5 یا 10 سال آینده، تکنولوژی‌هایی نظیر بینایی کامپیوتری، تشخیص گفتار و واقعیت افزوده نیز به سطوح بالاتری سوق می‌یابند و بنابراین نیاز به توان پردازشی بالا برای اجرای بی مشکل آنها، وجود پردازشگرهای 48 هسته‌ای را لازم می‌کند.

مدیر ارشد بخش تکنولوژی در اینتل، آقای جاستین رَتنر می‌گوید: "من فکر می‌کنم که گرایش به رابط‌های کاربری طبیعی‌تر برای برقراری ارتباط انسانی با کامپیوترها در آینده، عامل اصلی تعیین سطح نیازهای پردازشی خواهد بود. داشتن تعداد زیادی هسته پردازشی برای ارائه سطوح بالای توان پردازشی در عین بهینه‌سازی مصرف انرژی، راه درست برای ارائه یک چنین عملکرد پردازشی سطح بالایی است."

اینتل روی ‌آینده سرمایه‌گذاری کرده. آینده‌ای که در آن تلفن‌های هوشمند می‌توانند نقش کامپیوترهای اصلی ما را ایفا کنند و با آن کمتر از 10 سال فاصله داریم.


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org



ادامه مطلب ...
نظرات (0)
برچسب:, :: :: نويسنده : abhahala

تازه ترین خبرها از دنیای آی تی و تکنولوژی

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

خداحافظی با ماوس، سلام به تاچ پد

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


آیا به زودی تاچ پدهای مجزا جایگزین موس می‌شوند؟ اپل، HP و دیگر برندها روی این مساله سرمایه گذاری کرد‌ه‌اند.

در این مدت زمان کوتاهی که به آغاز به کار رسمی ویندوز ۸ مانده است، آنچه زیاد به گوش می‌رسد واژه "لمسی" است. صفحه نمایش‌های لمسی، تبلت‌ها، اسلیت‌ها (Slate)، پنل‌های لمسی اضافه شده به لپ تاپ‌های قدیمی و قابلیت لمسی شدن در دسکتاپ‌ها همه و همه از هر راهی که شده خود را وارد دنیای لمسی‌ها کرده‌اند. در این تب و تاب لمسی شدن، مایکروسافت هم تمام تمرکز خود را معطوف تاچ پدها کرده است و حتی در برنامه‌های جاه طلبانه شرکت‌های جزیی مثل سیناپتیک نیز حرف از لمسی شدن به گوش می‌رسد.

در حالی که همه جا سخن از پدیده لمسی شدن است، گرایش‌های مهم دیگری در پشت صحنه در حال شکل‌گیری می‌باشد. زمانی بود که وقتی حرفی از تاچ پدهای مجزا به میان می‌آمد مفهوم و شکل ناشناخته‌ای در ذهن ایجاد می‌شد (حتی ترک پد جادویی اپل نیز در ابتدای کار نتوانست توجه زیادی را به خود جلب کند) اما باید گفت که امروزه این ابزارها جایی در میان دیگر ابزارهای کامپیوتری برای خود باز کرده‌اند، به ویژه در سیستم‌هایی که امروزه با تاچ پد ارایه می‌شوند.


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


اگر بخواهیم مثالی از این قبیل دستگاه‌ها به میان بیاوریم HP Spectre One all-in-one بهترین مورد است. این دسکتاپ ارایه شده توسط شرکت به قیمت ۱۲۹۹ دلار، شامل صفحه نمایش ۲۳ اینچی ۱۰۸۰p است که البته لمسی نیست. چون در عوض مجهز به تاچ پد مجزایی است که با صفحه نمایش و کیبورد وایرلس این مجموعه سازگار می‌باشد.

اخیرا برند Vizio با تولید لپ‌تاپ‌های جدید و دسکتاپ‌های All-in-one وارد بازار کامپیوتر شده است. در دسکتاپ‌های این مدل موس حذف شده و به جای آن تاچ پد جایگزین شده است. با اتصال از نوع بیسیم در این مدل و نبود بهینه سازی لازم برای ویندوز ۸ مسلما این مدل به نوع دلخواه ما در تجربه کار با تاچ پد تبدیل نخواهد شد اما خب می‌توان از آن به عنوان مثالی از تمایل دیگر تولیدکنندگان برای جاگزینی تاچ پد به جای موس نام برد.

با ورود ویندوز ۸ مایکروسافت نیز نشان داد که به دنبال سهم بیشتری در دنیای لمسی ها است. به این معنی که هم تاچ پدهای استفاده شده در لپتاپ‌ها و هم تاچ پدهای مجزا به زودی با هر دو گروه دسکتاپ‌ها و لپتاپ‌ها استفاده خواهند شد.

طبق خبرهایی که این چند وقت از نمونه‌های ارایه شده توسط تولیدکنندگان مختلف به گوش می‌رسد، می‌توان گفت که تمایل به تولید تاچ پدهای مجزا روز به روز در حال افزایش است. اما چقدر منطقی است که بخواهیم در عرض مثلا دو سال تاچ پد را با موس، این وسیله قابل احترام در کامپیوترها، جایگزین کنیم؟ چقدر موفق خواهیم بود؟

موس، با کلیدهای راست و چپش، اسکرول و سنسور اپتیکال یا در مدل‌های قدیمی‌تر ترک بال، چنان جایی در دنیای کامپیوتری ما باز کرده است که جایگزین کردنش آسان نیست. در طول این سال‌ها که از ظهور ماوس می‌گذرد تغییرات چندانی در تکنولوژی ساخت آن ایجاد نشده است به غیر از تغییر در روش اتصال آن به کامپیوتر از PS/2 به USB، اتصال بیسیم و بلوتوث. در برخی از مدل‌ها نیز سنسورهای لمسی به قسمت بالایی یا کناری اضافه شده‌اند که در واقع در مفهوم اولیه استفاده از ماوس تغییر چندانی ایجاد نکرده‌اند و با تکنولوژی جدیدی که قرار است از این پس از آن به جای موس بهره بگیریم (تاچ پد) بسیار فاصله دارد.

باید گفت که با این روند رو به رشد تولید دستگاه‌های لمسی مثل تلفن‌های هوشمند، تبلت‌ها، و به زودی کنسول‌های بازی مثل Nintendo Wii U تنها غریب قصه ما ماوس خواهد بود. مخصوصا برای لپ تاپ‌ها. اینکه به یک لپ‌تاپ در حال استفاده یک تاچ‌پد مجزا متصل کنیم کار قابل قبول‌تری نسبت به اتصال ماوس به آن انجام داده‌ایم. به ویژه در حال حاضر که تقریبا تمام لپ تاپ‌ها از قابلیت لمس چند انگشتی بهره می‌برند. در این میان باید گفت که اپل به بهترین روش ممکن این کار را انجام داده است اما ویندوز ۸ نیز رقیب سرسختی به حساب می آید. چرا که طبق تجربیاتم باید بگویم که در حال حاضر سیستم عامل جدید مایکروسافت بهترین گزینه برای دنیای عاری از ماوس است.

البته نباید فراموش کرد که دنیای بازی‌ها مخصوصا بازی‌هایی که در آن نیاز به شلیک تک نفره است نیاز به حرکت‌های سریع و دقیقی است که تنها با ماوس امکان پذیر می‌باشد. همچنین در برنامه‌های ویرایش تصویر نیز کارایی موس بیش از پیش نمایان می‌شود اما خب آینده می‌آید و مسلما در آن شاهد تولید بازی‌ها یا برنامه‌هایی خواهیم بود که با تاچ پدها به راحتی سازگاری داشته باشند. در حال حاضر نیز برخی از بازی‌های کامپیوتری از تاچ پدها پشتیبانی می‌کنند وهمگان به مزیت‌های آن واقفند.


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


با این که ظهور تاچ پدهای مجزا امری است که به زودی و در آینده‌ای نزدیک رخ خواهد داد، در حال حاضر نیز می‌توان از نمونه‌های مناسبی از این تکنولوژی نام برد ( مجیک ترک پد اپل). در حال حاضر نیز برندهای گوناگون مثل اپل، اچ پی، ویزیو و دیگر تولید کنندگان قطعات کامپیوتری در تلاشند تا پیش از پایان سال سهمی از تولید تاچ پدهای مجزا داشته باشند. پس آیا باید منتظرحضور بیش از پیش تاچ پدها در بازار باشیم و به ماوس به شکل یک وسیله قدیمی و از مد افتاده نگاه کنیم؟


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org



ادامه مطلب ...
نظرات (0)

آموزش عبور ازپسورد WinDowS 7



ادامه مطلب ...
نظرات (0)
پيوندها


آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 9
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 141
بازدید ماه : 603
بازدید کل : 81108
تعداد مطالب : 485
تعداد نظرات : 17
تعداد آنلاین : 4



Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
فروش انواع نوت بوک و قطعات رايانه
<-BlogTitle->
این سایت را حمایت می کنم